AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek iliklemek

Kahve falında gömlek iliklemek

Kahve falında gömlek iliklemek çalıştığı yerde amir olacağına, yeni planlar yapacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek iliklemek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Kahve falında gömleği iliklemek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına yorulur.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek çok büyük paralar kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek iliklemek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceket iliklemek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek eğitim hayatında başarıların artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini beyaz gömlekle görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir