AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket iliklemek

Kahve falında ceket iliklemek

Kahve falında ceket iliklemek variyetini çoğaltacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, desteksiz kalacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceket iliklemek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Kahve falında ceket iliklemek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işarettir.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında gömleği iliklemek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında gömlek iliklemek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında uzun ceket görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir