AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömleği iliklemek

Kahve falında gömleği iliklemek

Kahve falında gömleği iliklemek malının ve gelirinin çoğalacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında gömleği iliklemek gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Kahve falında gömlek iliklemek dostlarıyla bir araya geleceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalet etmektedir.

Kahve falında gömleği iliklemek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek el açmayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında ceket iliklemek işlerinin aksayacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek giymek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir