AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek çaldırmak

Kahve falında gömlek çaldırmak

Kahve falında gömlek çaldırmak yaptığı hatalardan ders alacağına, bekârlığına da veda edeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hasretin biteceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gömlek çaldırmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında gömlek çaldırmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında gömlek çalmak kendisine kızacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek çalmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında uzun gömlek giymek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol gömlek giymek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin gömleğini giymek can derdine düşeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında gömlek denemek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil gömlek vermek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir