AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun gömlek giymek

Kahve falında uzun gömlek giymek

Kahve falında uzun gömlek giymek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, çözüm yolları bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, gayrimenkulle ilgili olumlu haberler alabilir veya imajınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında uzun gömlek giymek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında uzun gömlek görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin gömleğini giymek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında bol gömlek giymek her kararlarında onların arkasında olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keten gömlek giymek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, konforunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında eski gömlek giymek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına inanılır.

Kahve falında saten gömlek giymek çocuklarının fazla olacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir