AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek çalmak

Kahve falında beyaz gömlek çalmak

Kahve falında beyaz gömlek çalmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, birçok iş teklifi alınacağına, şeytana uyacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, varolan borçların ödeneceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek çalmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek veya hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlek çalmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek çaldırmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek çalmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz beyaz gömlek görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gömlekli erkek görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, gereken sabrı göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir