AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek çalmak

Kahve falında gömlek çalmak

Kahve falında gömlek çalmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işlerinin artacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek çalmak gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gömlek çaldırmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gömlek çalmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek çalmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gömlek hediye etmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kırışık gömlek görmek kudretinin yerine geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kısa kollu gömlek görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının üzerinde gömlek görmek sıkılacağı bir haber almaya, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek giymiş birini görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir