AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gömlek vermek

Kahve falında yeşil gömlek vermek

Kahve falında yeşil gömlek vermek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil gömlek vermek gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil gömlek vermek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk gömlek görmek programların ve projelerin tutmayacağına, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gömlek giymek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gömlek hediye almak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, çekilen hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil gömlek almak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir