AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin gömleğini giymek

Kahve falında ölmüş birinin gömleğini giymek

Kahve falında ölmüş birinin gömleğini giymek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, özlemelerin son bulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kısa gömlek giymek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gömlek giydiğini görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, rızkının eksileceğine delalettir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütülü gömlek giymek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak gömlek giymek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında ters gömlek giymek hayata küseceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin gömleğini giymek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir