AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş deniz görmek yokluk içine gireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında buz tutan deniz görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir