AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrailin gölgesini görmek

Kahve falında azrailin gölgesini görmek

Kahve falında azrailin gölgesini görmek üzüntülerinin son bulacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında azrailin gölgesini gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında ağaç gölgesi görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gölge oyunu görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, şans ve kısmet elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek gölgesi görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında insan gölgesi görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölgede yürümek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah gölgeler görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yüceltileceği sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında at gölgesi görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir