AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan gölgesi görmek

Kahve falında insan gölgesi görmek

Kahve falında insan gölgesi görmek arkasından iyi konuşulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayatının da zorlaşacağına, mutlu bir insan olunacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan gölgesi gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Kahve falında insan gölgesi görmek modern insanlarla tanışılacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah insan gölge görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gölgesini görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işarettir.

Kahve falında karanlik gölge görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan gölgesi görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölgeden kaçmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir