AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam gölgesi görmek

Kahve falında adam gölgesi görmek

Kahve falında adam gölgesi görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine inanılır.

Kahve falında adam gölgesi gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Kahve falında adam gölgesi görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölgeden kaçmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara gölge görmek kime danışacağını bilemez olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında melek gölgesi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ağacın gölgesinde oturmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Kahve falında kadın gölgesi görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında fare gölgesi görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir