AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balık avladığını görmek

Kahve falında büyük balık avladığını görmek

Kahve falında büyük balık avladığını görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, işlerini boşvereceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük balık avladığını gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Kahve falında büyük balık avlamak her şeyin yenileceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla balık avlamak bereketli günler geçirileceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmakta balık avlamak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ölü balık avlamak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde balık avlamak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir