AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığı avlamak

Kahve falında yunus balığı avlamak

Kahve falında yunus balığı avlamak rahat bir nefes alacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yunus balığı avlamak gördüyseniz:

  • Hayatın farklı kesitlerinden kişilerle karşılaşmak veya geçmişinizle ilgili bazı konuları daha iyi anlamanıza yardım edecek bazı şeyler, daha derinlere inme veya yeni şeyler keşfetme arzunuzu arttırabilir.

Kahve falında yunus balığı avlamak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük balık avlamak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında ırmakta balık avlamak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine rivayet eder.

Kahve falında zıpkınla balık avlamak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında elle balık avlamak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde balık avlamak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında akarsuda balık avlamak kızı olanların da gelin edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir