AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalkan balığı avlamak

Kahve falında kalkan balığı avlamak

Kahve falında kalkan balığı avlamak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kalkan balığı avlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Kahve falında kalkan balığı avlamak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kalkan balığı görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında kalkan uçak görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalkan görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç kalkan görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mızrakla balık avlamak hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerinin iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında balık avladığını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir