AnaSayfa / Genel / Kahve falında mızrakla balık avlamak

Kahve falında mızrakla balık avlamak

Kahve falında mızrakla balık avlamak işlerini yoluna sokacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında mızrakla balık avlamak gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında mızrakla balık avlamak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mızrak görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mızrakla adam öldürmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında mızrakla birini öldürmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mızrakla yaralanmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın mızrak görmek hayırlı bir yuva kuracağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işaret eder.

Kahve falında mızrakla vurulmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde balık avlamak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir