AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılmayan kapı görmek

Kahve falında açılmayan kapı görmek

Kahve falında açılmayan kapı görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açılmayan kapı gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında kapı açılmasını görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine delalettir.

Kahve falında açılmış kapı görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, yeni planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kapı açıldığını görmek neşenin yerine geleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında açılmayan kapıyı açmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir