AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılmış kapı görmek

Kahve falında açılmış kapı görmek

Kahve falında açılmış kapı görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulur.

Kahve falında açılmış kapı gördüyseniz:

  • Küçük dükkanları alışveriş merkezlerine tercih edin.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının açılmasını görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kapı açıldığını görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin kapısının açıldığını görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak çok büyük işlere adın yazdıracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir