AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılmayan kapıyı açmak

Kahve falında açılmayan kapıyı açmak

Kahve falında açılmayan kapıyı açmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında açılmayan kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tasarruflar veya yatırımlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında açılmayan kapıyı açmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret eder.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kapı açıldığını görmek işlerinin istediği gibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, onlar sayesinde moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gök kapısının açıldığını görmek başarıya giden yolların açık olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir