AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Kahve falında evin kapısının açıldığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işaret eder.

Kahve falında evinin kapısının açıldığını görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gök kapısının açıldığını görmek rızkının çoğalacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açılmış kapı görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında kapının açıldığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında açılmayan kapıyı açmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yeni bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında bir kapının açıldığını görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir