AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı açılmasını görmek

Kahve falında kapı açılmasını görmek

Kahve falında kapı açılmasını görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı açılmasını gördüyseniz:

  • Talepleri olan kişilere ödün vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kapı açılmasını görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bir kapının açıldığını görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açılan kapılar görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kapının açılmasını görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir