AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden nur indiğini görmek

Kahve falında gökyüzünden nur indiğini görmek

Kahve falında gökyüzünden nur indiğini görmek mutluluk ve saadete, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden nur indiğini gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünden nur indiğini görmek makbul olan şeylere, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, refah içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında nur indiğini görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden at indiğini görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde nur görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir