AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden sigara paketi almak

Kahve falında birinden sigara paketi almak

Kahve falında birinden sigara paketi almak kişinin her daim iyi anılacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kazancı arttıracağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden sigara paketi almak gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında boş sigara paketi görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sigara paketi toplamak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi bulmak hayır ve bereketin artmasına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara paketi satın almak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalettir.

Kahve falında paketle sigara görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, imkânların günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında sigara paketini atmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir