AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sakal uzattığını görmek

Kahve falında birinin sakal uzattığını görmek

Kahve falında birinin sakal uzattığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sakal uzattığını gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birinin sakal uzattığını görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal uzattığını görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işarettir.

Kahve falında ayak uzatmak dertlerin günden güne artacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at uzvu görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sigara uzatmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, girilen yolda zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında saçı uzatmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir