AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne merdivenle çıkmak

Kahve falında gökyüzüne merdivenle çıkmak

Kahve falında gökyüzüne merdivenle çıkmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, inancından ödün vereceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzüne merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Kahve falında gökyüzüne merdivenle çıkmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde merdiven görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek mutluluk ve başarı getireceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzüne çıkan merdiven görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Kahve falında uçakla gökyüzüne çıkmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızla gökyüzüne çıkmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne iple çıkmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzü çıkmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir