AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne çıkan merdiven görmek

Kahve falında gökyüzüne çıkan merdiven görmek

Kahve falında gökyüzüne çıkan merdiven görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, rızıksız kalacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne çıkan merdiven gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne çıkan merdiven görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde merdiven görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzüne merdivenle çıkmak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yangın görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde kuru kafa görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzüne dokunmak kendi işinin sahibi olunacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir