AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kuru kafa görmek

Kahve falında gökyüzünde kuru kafa görmek

Kahve falında gökyüzünde kuru kafa görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kişinin kazancının çoğalacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde kuru kafa gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde kuru kafa görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kuru kafa görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yunus görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde bisiklet sürmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kuran ayetleri görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü karanlık görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ev taşımaya işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne iple çıkmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, günah işleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir