AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, konforunun yerinde olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek çok kolay bir hayatı olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde sarı ışık görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir