AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yangın görmek

Kahve falında gökyüzünde yangın görmek

Kahve falında gökyüzünde yangın görmek uygulayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yangın gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde yangın görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orman yangınını söndürmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında uzakta yangın görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orman yangını söndürmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde çıkan yangını söndürmek üzüleceğine ve kırılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına inanılır.

Kahve falında yangın yeri görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde yangın görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş yada yangın görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir