AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne bakmak

Kahve falında gökyüzüne bakmak

Kahve falında gökyüzüne bakmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan maddi gelir elde edebilir ya da teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde bakmak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak Allah’ın yolundan gideceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak az maliyetle ticarete atılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden bakmak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne bakmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzü bakmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir