AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeryüzüne bakmak kendine çeki düzen vereceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeryüzü görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeryüzüne inmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde bakmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir