AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde bakmak

Kahve falında gökyüzünde bakmak

Kahve falında gökyüzünde bakmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aşının da çoğalacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde bakmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzü bakmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden bakmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, iyi anlaşacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir