AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden bakmak

Kahve falında gökyüzünden bakmak

Kahve falında gökyüzünden bakmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden bakmak gördüyseniz:

  • Mevcut bir düzenleme veya planın kendi kendini geliştirmesi için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünden bakmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, rütbenin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bakmak rahat bir hayat sağlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne bakmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak rahat nedir öğreneceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı işarettir.

Kahve falında gökyüzü bakmak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir