AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece gökyüzüne bakmak

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işarettir.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına delalettir.

Kahve falında gece yıldızlı gökyüzü görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında gece gökyüzü görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulur.

Kahve falında gece gökyüzünü görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünü gece görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında gece denize bakmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir