AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü bakmak

Kahve falında gökyüzü bakmak

Kahve falında gökyüzü bakmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, eve huzur dolacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzü bakmak gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında gökyüzüne bakmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, masraflarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzü bakmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde bakmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, ayaklandıracağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir