AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden yere inmek

Kahve falında gökyüzünden yere inmek

Kahve falında gökyüzünden yere inmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, sermaye elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yere inmek gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Kahve falında gökyüzünden yere inmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek konforunun artacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünden inmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne yükselip inmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten yere inmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir