AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirmeye zorlayan gelişmeler var, alternatifleri dikkate almalısınız.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipten aşağı inmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple aşağı inmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş aşağı inmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında asansörle aşağı inmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan aşağı inmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir