AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten yere inmek

Kahve falında yüksekten yere inmek

Kahve falında yüksekten yere inmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, her zaman haklının yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten yere inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yüksekten yere inmek yeniden bir araya geleceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerden inmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden inmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden inmek herhangi zarara uğramayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden iple inmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir