AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek düşmanlarını kaybetmeye, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, takdir edileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, makamından olacağına, yeni bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek sağlığının kötüye gideceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla aşağı inmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan aşağı inmek kalp kırmaya, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında bayır aşağı inmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sağlıklı ve zinde olacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten aşağı inmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir