AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden inmek

Kahve falında gökyüzünden inmek

Kahve falında gökyüzünden inmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden inmek gördüyseniz:

  • Belli zevkleriniz için gereksiz harcamalar yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden yere inmek hayattan yana keyif bulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzüne yükselip inmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden inmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan inmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir