AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı arabayla inmek işlerinin baltalanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek maddi gücünün eksileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı inmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kazançlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, her anlamda feraha kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir