AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş aşağı inmek

Kahve falında yokuş aşağı inmek

Kahve falında yokuş aşağı inmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, ona emek vereceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında yokuş aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya yorulur.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek yaşadığı stresin biteceğine, kişisel kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yokuş aşağı arabayla inmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, elindekileri de yitireceğine delalettir.

Kahve falında yokuş aşağı inmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir