AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, büyük takdir toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı uçmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir