AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan aşağı düşmek

Kahve falında dağdan aşağı düşmek

Kahve falında dağdan aşağı düşmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dağdan aşağıya kaymak sürekli dua alarak yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dağdan aşağı inmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan aşağı koşmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında dağdan aşağıya inmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında dağdan aşağı bakmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir