AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan aşağı bakmak

Kahve falında dağdan aşağı bakmak

Kahve falında dağdan aşağı bakmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, hastalıkların biteceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında dağdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler.

Kahve falında dağdan aşağı bakmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak gitmediği yerlere gideceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında apartmandan aşağı bakmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir