AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba zinciri görmek

Kahve falında araba zinciri görmek

Kahve falında araba zinciri görmek iyi halinin kalmayacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında araba zinciri gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Kahve falında arabaya zincir takmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba zinciri görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah zincir görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kopmuş altın zincir görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda zincir görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazında altın zincir görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında demir zincir görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir