AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir zincir görmek

Kahve falında demir zincir görmek

Kahve falında demir zincir görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında demir zincir gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında demir zincir görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye zinciri görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında zincir görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında zincir kırmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında metal zincir görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zincirle birini dövmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zincir kolye görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir