AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, emeklerinin heba olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, kazancında artış olacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kolye zinciri gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek çok büyük hayır duaları alacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş zincir bulmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek hak yolundan ayrılacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın zincirli kolye görmek acı tecrübeler edineceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zincir kolye takmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında zincir kolye görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir