AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda zincir görmek

Kahve falında kapıda zincir görmek

Kahve falında kapıda zincir görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıda zincir gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Kahve falında kapıda zincir görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında kapı zinciri görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

Kahve falında zincirli kapı görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zincir görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevinç ve sürura delalet etmektedir.

Kahve falında zincire vurulmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine inanılır.

Kahve falında zincir takmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında altın zincir hediye almak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir